prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dan hrvatskih knjižnica 2019.

U okviru središnje svečanosti obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica, Hrvatsko knjižničarsko društvo dodjeljuje godišnje priznanje „Knjižnica godine“. Priznanje „Knjižnica godine“ dodjeljuje se najboljoj knjižnici za ostvarene iznimne rezultate u području kreativnosti, inovativnosti i unapređivanja kvalitete rada u hrvatskim knjižnicama.

Proglašenje dobitnika ovogodišnjeg priznanja „Knjižnica godine“ održat će se na konferenciji za novinare u srijedu, 6. studenog 2019. godine u 11 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva ulica 5, Zagreb.

Središnja svečanost obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica te dodjela priznanja „Knjižnica godine“ održat će se u ponedjeljak, 11. studenoga 2019. godine u Rijeci.

Za sudjelovanje na središnjoj svečanosti obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica potrebno se prijaviti putem Prijavnice za sudjelovanje. Hrvatsko knjižničarsko društvo organizira besplatan zajednički prijevoz Zagreb – Rijeka – Zagreb, a sve koji su zainteresirani za besplatan organizirani prijevoz, organizatori mole da se prijave putem Prijavnice najkasnije do petka, 7. studenoga 2019. godine.

Broj mjesta u autobusu ograničen je na 40. Polazak organiziranim prijevozom iz Zagreba je u 8 sati s parkirališta na zapadnoj strani Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, a povratak iz Rijeke je u 16 sati.