prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
knjižnica
Dani otvorenih vrata NSK

Dani otvorenih vrata NSK

Od 19. do 21. veljače 2024. godine u sklopu Dana otvorenih vrata NSK posjetite najveću hrvatsku knjižnicu i zavirite u škrinju s blagom iz nacionalne kulturne baštine koja se čuva u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Obilježavanje Međunarodnog dana darivanja knjigom

Obilježavanje Međunarodnog dana darivanja knjigom

U srijedu, 14. veljače, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek obilježit će Međunarodni dan darivanja knjigom u okviru nacionalne kampanje “Čitaj mi”, a pod geslom “Čitam dam, sretan sam – Svoju knjigu daruj, tuđe srce obraduj.”.

Provedba projekta “SVOJA”

Provedba projekta “SVOJA”

Školska knjižnica Osnovne škole „Antun i Stjepan Radić“ Gunja uključila se u provedbu projekta “SVOJA”. Projekt promiče osnaživanje djevojčica i djevojaka u odnosu na rodne i druge stereotipe na internetu i društvenim mrežama.

Dan filma u školskoj knjižnici u 2. a razredu

Dan filma u školskoj knjižnici u 2. a razredu

Zahvaljujući sudjelovanju u provedbi istraživanja o navikama gledanja mlade publike, koju je provodio portal Vrti svoj film Osnovna škola „Antun i Stjepan Radić“ Gunja imala je priliku odabrati filmski naslov za razrednu nastavu, koji je bio do sada dostupan u ponudi portala Vrti svoj film te ga besplatno pogledati u predblagdanskom periodu.

Mjesec turskog filma u školskoj knjižnici

Mjesec turskog filma u školskoj knjižnici

U sklopu trajanja Mjeseca turskog filma u školi, učenici 6. a i 6. c razreda danas su u školskoj knjižnici Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić Gunja za vrijeme nastave hrvatskog jezika pogledali odličnu dječju komediju pod nazivom „Dragi prijatelji“.