prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
knjižnica
Dan filma u 6. razredu  i obilježavanje Međunarodnog dana obitelji

Dan filma u 6. razredu i obilježavanje Međunarodnog dana obitelji

Zajedničko gledanje filma plod je suradnje između nastavnice hrvatskog jezika Josipe Koprtle i školske knjižničarke dr. sc. Anite Tufekčić iz Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” Gunja povodom Međunarodnog dana obitelji, koji je proglašen od Ujedinjenih naroda 1994. godine, a obilježava se 15. svibnja s ciljem podizanja svijesti i važnosti obitelji i njezine uloge u društvu.

Proslava rođendana Ivane Brlić Mažuranić

Proslava rođendana Ivane Brlić Mažuranić

U Osnovnoj školi Dubovac, Karlovac cijelu školsku godinu 2023./2024. slave rođendan Ivane Brlić Mažuranić u školskom projektu “Čudnovati svijet Ivana Brlić-Mažuranić: projekt povodom 150. obljetnice rođenja književnice”.

Radionica izrade lutaka za učenike osnovnih škola

Radionica izrade lutaka za učenike osnovnih škola

Svake godine se 21. ožujka obilježava Svjetski dan lutkarstva. Tim povodom Hrvatski centar UNIMA i Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica organiziraju lutkarsku radionicu za djecu. Tema ovogodišnjeg Svjetskog dana lutkarstva i same radionice je klima.

Naša mala knjižnica

Naša mala knjižnica

U učionici 3. razreda  Osnovne škole Bakar knjiga je veliki prijatelj. Učenici čitaju puno i redovito, jer su svjesni da im upravo čitanje omogućuje snalaženje u svakodnevnom životu, te  da je ono presudno za usvajanje znanja iz svih predmeta.