prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dan Knjižnica grada Zagreba obilježava se virtualno

Knjižnice grada Zagreba u ponedjeljak, 7. prosinca, slave svoj dan, kada su 1907. godine utemeljeni Gradska knjižnica, Državni arhiv u Zagrebu i Muzej grada Zagreba, a sve na inicijativu Družbe “Braće Hrvatskog Zmaja”.

Ovogodišnje obilježavanje odvija se u promijenjenim okolnostima zbog epidemioloških prilika i većina sadržaja bit će dostupna na mrežnim stranicama: www.kgz.hr .Tako će biti objavljena glazbena čestitka nastala iz program Glazbenog odjela Gradske knjižnice Upoznajmo glazbene instrumente u kojem je nastupio Duhački kvintet studenata Muzičke akademije.

Premijerno će biti prikazan film „Pionirska knjižnica – rane godine“ snimljen povodom 70 godina Odjela za djecu i mladež Gradske knjižnice. Uz ovu obljetnicu bit će postavljena izložba U čemu smo najbolji, jedini program koji se održava uživo. Izložba će se moći razgledati u auli Gradske knjižnice, Starčevićev trg 6.

Prigodno će biti objavljena i video čestitka ravnateljice Knjižnica grada Zagreba Višnja Cej.