prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dani Erasmusa u Trgovačkoj i komercijalnoj školi “Davor Milas”

Dani Erasmusa (“Erasmus Days”) je prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu. Ove se godine održavaju od 15. do 17. listopada. Događaj u Trgovačkoj i komercijalnoj školi “Davor Milas” iz Osijeka je prijavljen na službenoj stranici manifestacije, a održat će se 15. i 16. listopada 2020.

Događaj je organizirala profesorica engleskog i njemačkog jezika Marinela Boras, školska koordinatorica za Erasmus projekte. U četvrtak, 15. listopada 2020. godine, će predstaviti vlastito iskustvo Erasmus mobilnosti za vrijeme studija i prilike za usavršavanje i rad u institucijama Europske unije. S obzirom da Trgovačka i komercijalna škola “Davor Milas” ponosno nosi titulu eTwinning škole, u četvrtak slijedi i izvještaj o provedenim aktivnostima, mobilnostima i organizaciji događaja na eTwinning platformi, kao i diseminacija projekata realiziranih u protekloj školskoj godini.

U petak, 16. listopada 2020. godine, slijedi predstavljanje novih međunarodnih projekata u kojima će uz učenike, sudjelovati nastavnici Trgovačke i komercijalne škole “Davor Milas” i odgajatelji pripadajućeg učeničkog doma, a u ovoj školskoj godini to su:

  • Hrvatski eko proizvodi – projekt u kojem će učenici istraživati hrvatske ekološke proizvode povodom obilježavanja Dana planete Zemlja: 
  • Me, Myself and I (“Ja i sva moja lica”) – projekt o važnosti brige o mentalnom zdravlju 
  • eTwinningreen4u – projekt o klimatskim promjenama
  • Prikazani organizmi na novcu – projekt o vrstama organizama koji se pojavljuju na novcu 
  • Unsere Kultur ist unsere Identität / Our culture is our identity – projekt o povezivanju identiteta s kulturom
  • All days together – projekt o prigodnom obilježavanju praznika 
  • History and Business projekt o povijesti i poduzetništvu;
  • Rukama stvori, srca osvoji – autorski projekt o volontiranju.