prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje uz nove prijatelje

29. listopada 2019. učenici Centra Tomislav Špoljar Varaždin ponovo su ugostili svoje prijatelje iz 3. osnovne škole Varaždin kako bi zajedno obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Svoju kreativnost učenici su pokazali u različitim radionicama koje su trajale dva sata. Nakon radionica u dvorani centra uslijedio je svečani dio. Učenici 3.b razreda s učiteljicom Suzanom Kućar i folkloraši nižih razreda 3.osnovne škole Varaždin s učiteljicom Ivanom Hrg-Fiket pripremili su nekoliko točaka za sve prisutne. Nakon recitacija, plesa i pjesme, svećenik Leonardo Šardi blagoslovio je sve pekarske proizvode koje su učenici pripremili kod kuće i donijeli u školu. Nakon blagoslova uslijedilo je blagovanje svih slastica i međusobno druženje.

Ovim integriranim danom povezali su učenike redovne osnovne škole s učenicima s teškoćama u razvoju i pridonijeli njihovom međusobnom uvažavanju i prihvaćanju različitosti, te spremnosti na pomoć drugome.