prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dani otvorenih vrata NSK

Od 19. do 21. veljače 2024. godine u sklopu Dana otvorenih vrata NSK posjetite najveću hrvatsku knjižnicu i zavirite u škrinju s blagom iz nacionalne kulturne baštine koja se čuva u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Dani otvorenih vrata već se tradicionalno održavaju u povodu Dana Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, a ovogodišnji Dani posvećeni su Marku Maruliću, u godini koju je Vlada Republike Hrvatske proglasila Marulićevom Godinom u povodu 500. obljetnice smrti ovoga velikana hrvatske pisane riječi.

I ove godine pripremili smo vam bogati program tijekom triju dana održavanja, koji uključuje vođene obilaske Knjižnice i zanimljive radionice naših „doktora za knjigu“.

Posjetite nas i iskoristite jedinstvenu priliku za doživjeti neka od najvrjednijih djela iz našega bogata fonda koja se čuvaju u Zbirkama građe posebne vrste NSK te poslušajte priče iz duge i uzbudljive povijesti Knjižnice.