prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Digitalni rendez-vous 2020.

U svojem trećem izdanju “Digitalni rendez-vous” Francuskog instituta u Hrvatskoj nastavlja s istraživanjem digitalnih kultura oko teme jezika. Pored pitanja koda ili algoritama koje obično povezujemo s digitalnim, ovo izdanje poziva sve zainteresirane da zajedno s njima istraže nove glazbene gramatike, vizualne eksperimente na granicama zvuka, performativne forme koje dekonstruiraju i preusmjeravaju kodove naše percepcije.

Izum i kreativnost također će biti u središtu pozornosti s novim praksama i alatima, s kojima se možete upoznati i isprobati ih, u okviru radionica osmišljenih oko efemernog “maker spacea” u Francuskom institutu!

Šire gledano, zahvaljujući resursima medijateke Francuskog instituta u Hrvatskoj, svi će naraštaji moći otkriti animirane filmove u virtualnoj stvarnosti po izboru festivala Animafest, kao i nove uratke francuskih neovisnih videoigara.

Na nekoliko mjesta u Zagrebu i Rijeci, kroz predstave, koncerte, izložbe, rasprave, eksperimente, otkrivanje inovativnih alata, Francuski institut i njegovi partneri pozivaju vas da tijekom mjesec dana istražite novo mapiranje digitalnih kultura.

Više informacija potražite na mrežnim stranicama Francuskog instituta.