prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dodatni termini Euroguidance webinara o profesionalnom usmjeravanju u osnovnoj školi

Zbog velikog interesa za sudjelovanje na radionicama, Euroguidance centar objavio je dodatne termine za online radionice namijenjene stručnim suradnicima psiholozima i pedagozima u osnovnoj školi na sljedeće teme.

  1. Radionica: „Profesionalno usmjeravanje: diferencijalistički pristupi“, predavačica: dr. sc. Iva Šverko, Institut društvenih znanosti „Ivo Pilar“; ponedjeljak | 12. listopada 2020.| 13:00 – 14:30
  2. Radionica: „Profesionalna zrelost i profesionalni razvoj“; predavač: dr. sc. Toni Babarović, Institut društvenih znanosti „Ivo Pilar“; utorak | 13. listopada 2020.| 13:00 – 14:30

Više informacija o sadržaju radionica dostupno je na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Prijave na radionice odvijat će se isključivo putem sustava EMA u okviru CARNET-ovog projekta e-Škole. Rok za prijavu je u četvrtak, 8. listopada 2020. godine, do 12 sati. Agencija napominje da je broj sudionika ograničen, stoga je uputno prijaviti se čim prije. Potvrde o zaprimanju prijava uz detaljne informacije o sudjelovanju bit će poslane najkasnije do petka, 9. listopada 2020. godine na e-adresu registriranu u sustavu EMA (skole.hr).

Radionice nisu povezane i moguće je prijaviti se za samo jedan (ili oba) termina. Za sudjelovanje na radionicama nije predviđena kotizacija.

Organizator radionica je Euroguidance centar Hrvatska – europska inicijativa koja djeluje u okviru Agencije za mobilnost i programe Europske unije s ciljem poticanja stručnog usavršavanja i međunarodne mobilnosti stručnjaka iz područja profesionalnog usmjeravanja u Hrvatskoj te promicanja mogućnosti u okviru programa Erasmus+. U organizaciji edukativnih događanja za stručne suradnike već dugi niz godina ostvarujemo odličnu suradnju s predavačima s Instituta društvenih znanosti „Ivo Pilar“, posebice u izvođenju Seminara o profesionalnom usmjeravanju za psihologe i pedagoge, izradi publikacija i suradnji na brojnim događanjima na temu profesionalnog usmjeravanja i karijernog savjetovanja.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za mobilnost i programe EU