prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dodijeljena javna priznanja Koprivničko – križevačke županije

U Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec učenici su prvi u Republici Hrvatskoj realizirali aktivnost provođenja simulirane sjednice Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije u sklopu projekta “Želim znati kako imati” kao partner Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ Grada Koprivnice, kao nositeljem projekta.  

Dugogodišnjim radom i nastojanjem Škola želi razviti kod učenika osjećaj za pružanje pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Žele da u učeničkim srcima rastu velika i snažna djela kojima će mijenjati svijet s težnjom u bolje sutra. Također, kod iste te djece žele potaknuti rast istraživačkog duha i unutarnje motivacije, s ciljem razvijanja učenika u dobre ljude. Škola je počela zajedno s učiteljima, graditi dio životne priče koju će učenici prenositi svojim djelovanjem.

Danas su bili ponosni na učenike kojima nastoje pokazati svijet u realnom svjetlu kako bi, u trenucima velikih odluka, znali odabrati pravi put. Staviti ih pred životno važne procese koji se gotovo svakodnevno isprepliću s željama nije bilo lako, ali je težnja njihovih učitelja bila jača od svake prepreke koja je, zbog smjelosti tih učitelja, dobila predznak izazova.
Zahvaljuju Koprivničko-križevačkoj županiji koja je danas nagradila mladost, ustrajnost, istraživački duh, suradnju, smjelost, hrabrost i odlučnost učenika koji su prvi u Republici Hrvatskoj, kao učenici osnovne škole, realizirali aktivnost provođenja simulirane sjednice Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije u sklopu projekta “Želim znati kako imati” kao partner Udruge osoba s invaliditetom “Bolje sutra” Grada Koprivnice, kao nositeljem projekta. Zahvaljuju Udruzi na dosadašnjoj suradnji i nominaciji.
Edi Čižmak, Jana Salajec, Iva Šijak, Ivona Vranešević, Izidor Čoklica, Katarina Poldrugač, Laura Mesar, Leon Seliščak, Magdalena Vrabelj, Milka Grubešić, Nika Galinec, Paula Švegović, Rea Damjanović, Tea Salajec i Tomislav Čevis dobitnici su Zahvalnice Koprivničko-križevačke županije za unaprjeđivanje kvalitete življenja na području Koprivničko-križevačke županije, za uspješnu suradnju i promicanje ugleda Koprivničko-križevačke županije u području odgoja i obrazovanja. Učenici su, osim sa Zahvalnicom u posebnoj grafičkoj obradi, nagrađeni i s novčanom nagradom u neto iznosu od 2.000,00 kn. Učenicima najiskrenije čestitke. Zahvaljuju mentorici Branki Stančin-Levanček, učiteljici engleskog jezika  Škole kao i svima koji su, na bilo koji način, sudjelovali u pripremi simulirane sjednice.
Upravo ih priznanja potiču da i dalje stvaraju i čuvaju pozitivne vrijednosti pomoću kojih grade mostove i iza sebe ostavljaju neizbrisive tragove.