prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Događaj s multiplicirajućim učinkom pod nazivom KA 220 Multimodalni način razmišljanja (MSet) u SŠBJJ

U sklopu projekta Erasmus+ KA220 projekta “Multimodal Mindset” (MSet), u četvrtak 23. studenoga 2023. u prostorijama Srednje škole Ban Josip Jelačić, održan je događaj s multiplicirajućim učinkom pod nazivom KA 220 Multimodalni način razmišljanja (MSet). Događanje je organizirano za stručnu javnost  i bio je  besplatan je za sve pozvane sudionike.

Pozivu su se odazvali osobe, organizacije ili skupine koje imaju interes ili ulogu u obrazovanju, te mogu utjecati na širenje učinka projekta i intelektualnih rezultata projekta, dostupnih i na mrežnim stranicama škole, te mrežnoj stranici Erasmus+ projekata: 

  1. Multimodal Mindset in the Classroom – izvješče istraživanja (hrvatska verzija)
  2. The Multimodal Literacy Tool Kit – obrazovni resurs dostupan ciljanoj skupini (učiteljima i trenerima) kako bi podržao obrazovni format utemeljen na istraživanju dobiven u R1 te im pomogao u podučavanju multimodalog načina razmišljanja (hrvatska verzija)
  3. Multimodal Mindset Web Portal – web platforma je inovativan proizvod visokih standarda s ponuđenim sadržajem i multimodalnom pismenošću, što je glavno područje projekta. Rezultat je oblikovan s ciljem pružanja kvalitetnog obrazovanja učenicima osnaživanjem nastavnika i trenera u području obrazovanja multimodalne pismenosti. 

ljudi u školskoj dvoraniMultiplier event bio je oglašen na stranicama škole, Facebook i Instagram stranici škole te su izrađeni promotivni materijali u obliku pozivnice, brošure, postera i flajera – na engleskom i hrvatskom jeziku. Sudionici su pozvani dionici, predstavnici Ministarstva obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje te nevladinih organizacija, institucija i udruga povezanih s obrazovanjem, nastavnici i treneri iz drugih škola te zaposlenici veleučilišta. Događanje je pratilo 40 sudionika u školi te 20 online koji su omogućili širenje učinka projekta i predstavljanje rezultata projekta na državnoj razini. Svi su dobili certifikat o sudjelovanju.

Ciljevi Multiplier eventa bili su predstaviti projekt MSet; podići svijest o multimodalnoj pismenosti; istaknuti važnost multimodalne pismenosti; potaknuti međusektorsku suradnju; potaknuti korištenje rezultata projekta na različitim obrazovnim razinama; promovirati rezultate projekta MSet.

Projekt je redovito diseminiran u Republici Hrvatskoj, kao i samo događanje, čiji je sažetak dostupan na poveznici. Na kraju sudionici su popunili evaluaciju o događanju i o rezultatima projekta te su sudionicima dodijeljeni certifikati. 

 

Priloženi dokumenti