prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Donacija knjiga za BOOKtigu

Gradska knjižnica Poreč od 8. do 10. rujna 2022. godine u porečkoj starogradskoj jezgri organizira petnaestu po redu BOOKtigu – međunarodni festival pročitanih knjiga te poziva da među svojim policama potražite knjige koje možete i želite darovati za prodajni fond Festivala – knjižni sajam BOOKtižin.

Porečka knjižnica poziva da među svojim policama potražite knjige koje možete i želite darovati za prodajni fond Festivala – knjižni sajam BOOKtižin.

Dobrodošle su knjige i za djecu i za odrasle, beletristika i stručna literatura, knjige na hrvatskom i na stranim jezicima.

Sredstva prikupljena od ovogodišnje prodaje doniranih knjiga bit će namijenjena za oslikavanje murala na zidu knjižnice koji gleda na park Matije Gupca i time uljepšati vizuru starogradske jezgre.

Svoje knjige možete (u što skorijem roku) dostaviti u Gradsku knjižnicu Poreč u radno vrijeme matičnog odjela, i to po sljedećem rasporedu:

  • ponedjeljak i petak: 12-19 sati
  • utorak, srijeda i četvrtak: 8-14 sati te
  • subota: 9-13 sati.