prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Drugi poziv za prijavu na Smotru hrvatskoga školskog filma

Agencija za odgoj i obrazovanje obavještava sve zainteresirane učenike i njihove mentore osnovnih i srednjih škole Republike Hrvatske da se prijave za sudjelovanje na Smotri hrvatskoga školskog filma u školskoj godini 2020./2021.

Agencija moli sve mentore koji su prijavu dostavili prvi put, da to ovim putem ponove. Naime, zbog niza tehničkih problema, a kako učenici prijavljenih radovi ne bi bili zakinuti, potrebno je ponoviti prijavu.

Smotra hrvatskoga školskog filma za školsku godinu 2020./2021., koja se prema Vremeniku trebala održati u listopadu 2021. godine, održat će se u studenome 2021. godine. Sve relevantne informacije vezane uz Smotru hrvatskoga školskog filma bit će objavljene na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje.

Rok za prijavu za sudjelovanje na Smotri hrvatskoga školskog filma je do 19. rujna 2021. godine, a prijavu je potrebno dostaviti na smotrafilma@azoo.hrivana.ivancic-medved@azoo.hr.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za odgoj i obrazovanje.