prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Državno natjecanje iz informatike 2022

Na veliku radost učenika i mentora, ove godine se Državno natjecanje iz informatike ponovo održava uživo, od 3. do 6. svibnja, u Vodicama u Hotelu Imperial.

Nakon provedenih školskih i županijskih natjecanja diljem Hrvatske, pravo nastupa na Državnom natjecanju iz informatike izborilo je 216 učenika osnovnih i srednjih škola koji će se natjecati u kategorijama: Logo, Primjena algoritama, Digitalne kompetencije, Osnove informatike i Razvoj softvera.

Hrvatski savez informatičara kao suorganizator ovog natjecanja (u kategorijama Logo, Primjena algoritama OŠ i Primjena algoritama SŠ, uz tehničku podršku i organizaciju računala, mreže i evaluacije), sudjeluje sa svojim najboljim stručnim suradnicima, redom bivšim natjecateljima u osnovnoj i srednjoj školi i na fakultetu, ali i priznatim profesorima i mentorima iz informatike i programiranja.

Organizatori natjecanja su Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatski savez informatičara.

Više informacija možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici informatika.azoo.hr.