prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024.

Peto izdanje natjecanja WorldSkills Croatia, najvećeg festivala strukovnog obrazovanja održat će se od 13. do 15. svibnja 2024. u Zagrebu.

Za strukovne škole, WorldSkills Croatia predstavlja priliku za isticanje njihove izvrsnosti i promociju strukovnog obrazovanja kao ključnog koraka prema uspješnoj karijeri. Sudjelovanjem u natjecanju, učenici imaju priliku demonstrirati svoje talente i vještine te se povezati s potencijalnim budućim poslodavcima.

Posjetitelji će imati priliku svjedočiti vrhunskim vještinama i kreativnosti mladih stručnjaka, a istovremeno će se moći informirati o različitim mogućnostima obrazovanja i karijere u strukovnim područjima. Očekujte inspirativne demonstracije, edukativne radionice i mnoge druge aktivnosti koje će vam otvoriti vrata u svijet strukovnog obrazovanja.

Tvrtke također imaju priliku sudjelovati kao partneri i podržati razvoj budućih stručnjaka u svojim područjima. Kroz sudjelovanje u natjecanju, tvrtke imaju priliku identificirati talente, promovirati svoje brendove i uspostaviti korisne kontakte s mladim stručnjacima.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.