prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

E-publikacija za pomoć kulturnom obrazovanju osoba s teškoćama

U okviru programa “Kulturna putovnica” objavljena je e-publikacija s preporukama, primjerima i smjernicama za kulturno obrazovanje osoba s teškoćama i razvoj publike.

Kulturna putovnica edukativni je program radionica posebno prilagođenih mladima s teškoćama u razvoju, koji je provela Udruga za razvoj umjetnosti, kulture i edukacije (projekt Vijeće mladih Benčić) u partnerstvu s Centrom za odgoj i obrazovanje Rijeka.

Slobodan pristup materijalima za škole i kulturne ustanove

Cilj “Kulturne putovnice” bio je širenje rezultata projekta kroz izdavanje e-publikacije s preporukama, primjerima i smjernicama za kulturno obrazovanje osoba s teškoćama i razvoj publike.

Uz publikaciju, osiguran je i slobodan pristup predlošku knjižice “Kulturna putovnica” čime se omogućava školama, kulturnim ustanovama ili drugim zainteresiranim stranama da besplatno preuzmu već grafički pripremljene putovnice te ih tiskaju za svoje potrebe.

Projekt Kulturna putovnica je financijski podržalo Ministarstvo kulture i medija RH.

Ovdje možete preuzeti e-publikaciju Kulturna putovnica.