prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

EduBlic zna kako obrnuti učionicu

Brojne su prednosti ovakvog načina poučavanja, a ključne smjernice kako uspješno obrnuti učionicu možete saznati za manje od 10 minuta.

Obrnuta učionica ili možda poznatiji engleski naziv flipped classroom nešto je o čemu se sve više govori – poželjan i nadasve suvremen pristup poučavanju, gdje je izmijenjen tradicionalan redoslijed učenja gradiva u školi i njegova razrada kod kuće.

Kada se učionica obrne, učenici se prvi puta susreću s gradivom kod kuće, i to samostalno. Kod kuće stječu znanje koje bi inače stjecali u školi, a u školi ga produbljuju i kroz raspravu sve nejasnoće razjašnjavaju s učiteljem.

Brojne su prednosti obrnute učionice, a kako se učitelji mogu pripremiti za ovaj zanimljiv način poučavanja možete doznati u jednoj od mikrolekcija u EduBlicu u samo 7 minuta.

A želite li saznati više o tome što je EduBlic i koje još teme obuhvaća lekcijama od nekoliko minuta, potražite ga u CARNET-ovom Edutoriju ili na poveznici.