prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Edukativni video “Kvizotres”

S obzirom na trenutačnu situaciju s potresima u središnjoj Hrvatskoj ponovno je aktualan edukativni video Kvizotres koji su u svibnju prošle godine osmislili Hrvatski Crveni križ i Kazalište Tvornica lutaka.

Hrvatski Crveni križ ima važnu ulogu kako u pripremi odraslih osoba tako i u pripremi djece za djelovanje u izvanrednim situacijama. Učinkovita zaštita od štetnih djelovanja potresa usmjerena je prije svega prema preventivnim mjerama, kao jedinim pouzdanim načinom zaštite, a ostvaruje se kontinuiranim edukacijama koje uključuju i edukaciju djece već od predškolske dobi, ističu iz Hrvatskog Crvenog križa.

S ciljem podizanja svijesti o važnosti pripreme za izvanredne situacije snimljen je tako edukativni video “Kvizotres” koji djecu na zabavan način podučava načine sigurnog postupanja u slučaju potresa, a detaljne upute koje prate video možete pronaći na mrežnoj stranici Hrvatskog Crvenog križa.

Edukativni video možete pogledati ovdje.