prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Erasmus+ projekt “UpT2S” u Nienburgu

Projektni susret u Njemačkoj, u okviru Erasmus+ projekta “UpT2S” kojim se želi unaprijediti provedba dualnog obrazovanja.

U okviru Erasmus+ projekta “Upgrading trainers in dual vocational training system – UpT2S”, nastavnici i stručni učitelji Srednje škole Bedekovčina Tajana Sedak Benčić, Saša Peričak, Ivan Ded i Stjepan Sinković boravili su tjedan dana (od 27.rujna do 1. listopada 2021. godine) na projektnom susretu u obrazovnom centru Duela Nienburg GmbH, u Nienburgu. U okviru projekta “UpT2S” se izradom online tečaja za unapređenje kompetencija mentora u tvrtkama, kao i izradom mobilne aplikacije koja povezuje školu, učenika, obitelj i tvrtku želi unaprijediti provedba dualnog sustava u strukovnim školama. Sudionici projektnog susreta testirali su aplikaciju i kreirani tečaj kako bi se eliminirale greške i rezultati projekta unaprijedili u cjelini. Osim navedenog, upoznali su se s organizacijom domaćina koji su lideri u provedbi dualnog sustava obzirom da dualni sustav u Njemačkoj ima već dugu tradiciju i posjećuju tvrtke u kojima učenici provode praktičnu nastavu. Partneri u projektu su obrazovni centri iz Estonije i Francuske, Srednja škola EFAS CV La Malvesia, Liombai iz Španjolske koja je ujedno koordinator projekta te Srednja škola Bedekovčina i domaćin projektnog susreta u Njemačkoj Duela Nienburg GmbH. Više o projektu možete vidjeti na mrežnoj stranici projekta na kojoj će nakon testiranja biti ugrađeni rezultati projekta. Sljedeći susret planira se u Estoniji u prosincu 2021. godine, a u Hrvatskoj krajem veljače 2022.godine.