prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Erasmus+ trening za osobe koje rade s mladima

Od 25. 06. do 1. 7. 2021. udruga Outward Bound Croatia (OBC) organizira Erasmus+ trening za osobe koje rade s mladima u trajanju od sedam dana. Sudionici dolaze iz Hrvatske, Španjolske, Litve, Latvije, Portugala, Grčke i Francuske.

Trening će se održati u edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku, gdje udruga posljednjih nekoliko godina provodi brojne aktivnosti neformalnog učenja za mlade iz cijele Hrvatske i šire.

U treningu će sudjelovati 21 osoba koja će tijekom sedam dana učiti kako osmisliti, razviti, prijaviti i provesti volonterski projekt u zajednici. Naglasak je na interkulturalnom učenju, umrežavanju organizacija civilnog društva i razvoju volonterstva i solidarnosti u Europi.

Udruga Outward Bound u posljednjih 7 godina provela je preko 20 volonterskih projekata putem Europske volonterske službe i Europskih snaga solidarnosti te uključila preko 300 mladih ljudi u međunarodne aktivnosti solidarnosti.

Trening je organiziran u sklopu Erasmus+ programa, zahvaljujući kojem su svi troškovi sudjelovanja za sudionike potpuno pokriveni!

Erasmus+ program potiče cjeloživotno učenje, interkulturalnu razmjenu i izgradnju demokratskog društva u Europi. Outward Bound Croatia poziva osobe aktivne u udrugama u Hrvatskoj da se prijave na sudjelovanje!

Više podaka o projektu možete pronaći ovdje.