prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

eTwinning projekt “Tragači znanja 2”

Učenici 3. a razreda Osnovne škole “Tenja” iz Tenje zajedno s učiteljicom Andrejom Zelić te učenici 4. a razreda Osnovne škole “Retfala” iz Osijeka s učiteljicom Vericom Jukić nastavljaju prošlogodišnji  eTwinning projekt “Tragači znanja 2”.

Učiteljice pozivaju druge učiteljice i učitelje da se priključe nastavku prošlogodišnjeg projekta. Namjena projekta je potaknuti učitelje na nesebično dijeljenje svojih ideja, praktičnih radova i istraživakog rada u redovitoj nastavi i na taj način motivirati učenike za rad na projektima, vanučioničkoj nastavi i integriranom radu. Projekt je namijenjen zainteresiranoj djeci i učenicima od predškolske dobi do kraja osnovnoškolskog obrazovanja, odnosno djeci koja žele proširiti svoje znanje u području prirodnih znanosti kroz istraživački rad i izvođenje pokusa. Tijekom godine učenici će se upoznavati s prirodnim pojavama, fizikalnim i kemijskim zakonitostima u različitim izvannastavnim aktivnostima, dodatnoj nastavi i projektima. Poticanje timskog rada i suradnje učenika različite kronološke dobi (vršnjačke edukacije). Projekt započinje u srijedu, 1. rujna 2021. godine i traje sve do 1. rujna 2022. godine.