prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Festival Cest is d’ Best nudi sadržaje za sve uzraste

Program 26. međunarodnog uličnog Festivala Cest is d’ Best, koji se održava od 18. do 21. kolovoza u Zagrebu donosi bogat, šaren i veseo program za sve uzraste, poručili su organizatori s konferencije za novinare.

Program su predstavili organizatori programa Zlatko Petrović i Ante Šabić i direktor Festivala Zlatan Jaganjac koji je napomenuo da je Festival neprekidno održavan unatoč nekoliko teških i neizvjesnih godina za grad Zagreb, pogotovo zbog potresa i korone.

Naglasio je kako festival donosi radost i veselje sugrađanima i brojnim turistima jer su pripremili bogat, šaren i veseo program za sve uzraste koji obuhvaća brojne komponente, od glazbene, kazališne i performerske do likovne, plesne i sportske.

Dječji program najzastupljeniji će biti na Zrinjevcu, gdje će u četvrtak biti održano svečano otvaranje Festivala.

Posjetitelji će se već od četvrtka od 11 sati moći baviti likovnim sadržajima i uživati u kazališnim, mađionačarskim i cirkuskim predstavama.
Petak, subota i nedjelju od 20 do 23 sata vrijeme je rezervirano za ples ispred Paviljona. U sklopu Festivala nastupat će grupa Detour i mađarska plesna skupina, bit će održan festival u gostima Ritam Mediterana, a za četvrtak popodne predviđena je utrka smetlara u trokolicima na Trgu bana Jelačića.

Organizatori Festivala pripremili su više koncerata, mnogo uličnih svirki, desetak kazališnih predstava, nekoliko plesnih događaja, oko 50 nastupa performera, dvadesetak likovnih, cirkuskih i drugih radionica.

Festival “Cest is d’Best” je međunarodni, multimedijalni ulični festival koji po riječima organizatora njegujući zagrebački identitet oživljava gradske trgove i ulice, vraća im šarm i optimizam te briše granice između etabliranih oblika kulture i “alternative” i zbližava sve generacije građana.