prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Festival svjetla Zagreb

Festival svjetla Zagreb održava se od 16. do 20. ožujka s trideset dvije svjetlosne atrakcije na trideset jednoj lokaciji u središtu grada s porukom nade, zajedništva i mira.

To je četvrti takav festival u Zagrebu, koji je Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula 2017. kao uvod u proljetne turističke aktivnosti i nadolazeću sezonu, a zbog pandemije se nije održao 2020. i 2021. godine.

Festival je kombinacija dizajna, arhitekture, umjetnosti, zabave i spektakla, čiji je cilj kroz lijepe prizore svjetlosnih instalacija pobuditi pozitivne emocije.
Osim partnera i umjetnika važnu ulogu u organizaciji i realizaciji imaju i institucije, poput kazališta, zvjezdarnice, galerija, muzeja, HAZU-a i drugih, koje su ovaj festival prepoznale kao kreativnu i kulturnu platformu.

Zagrebački Festival svjetla događaj je koji najavljuje turističku sezonu i poziva na uživanje na otvorenom u proljetnim večerima u inovativnoj umjetnosti i čaroliji svjetla.

Za detalje posjetite mrežnu stranicu Festivala.