prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Imamo ideju! – webinar o Projektima solidarnosti

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u sklopu tjedna webinara za programe Erasmus + i Europske snage solidarnosti organizira webinar o Projektima solidarnosti pod nazivom ‘Imamo ideju!’ koji će se održati u ponedjeljak, 29. ožujka 2021. godine od 10 do 13 sati.

“Projekti solidarnosti” aktivnost je u okviru programa Europske snage solidarnosti koja omogućuje skupini od petero mladih ljudi u dobi od 18 do 30 godina da dobiju bespovratna sredstva kako bi zajedničkim snagama proveli svoju ideju/inicijativu i potaknuli konkretnu promjenu u svojoj zajednici na području Hrvatske s naglaskom na potresom pogođena područja (Petrinja, Glina, Sisak…). Za prijavu na projekt je, pored zadovoljavanja nekoliko formalnih uvjeta, bitna ideja i želja za doprinosom i iskazivanjem solidarnosti prema zajednici od strane mladih ili organizacija koje do sada nisu imali iskustvo u pisanju projektnih prijava. Spomenute skupine će na ovaj način dobiti priliku samostalno voditi projekt financiran iz EU sredstava a pritom i steći praktična znanja.

Interaktivni webinar ‘Imamo ideju!’ organizira se kako bi se mladima i organizacijama mladih i za mlade pomoglo oko prijave projekata solidarnosti. Djelatnici Agencije za mobilnost i programe Europske unije na webinaru će reći nešto više o samoj aktivnosti “Projekti solidarnosti”, pojasniti kako se prijaviti na projekt te predstaviti uspješno provedene projekte solidarnosti u Hrvatskoj.

Događaj je namijenjen mladim osobama, predstavnicima udruga, srednjih škola ili drugih organizacija i ustanova.

Prijavu na webinar moguće je ispuniti ovdje.