prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

IX. Međunarodni andragoški simpozij

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira IX. Međunarodni andragoški simpozij, koji će se održati od 20. do 22. listopada 2021. godine u Termama Sveti Martin, Izvorska 3, Sveti Martin na Muri.

Simpozij se organizira u okviru ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, Element 2: Jačanje kompetencija obrazovnog osoblja u ustanovama za obrazovanje odraslih.

Ovogodišnji Simpozij, kao i svi prethodni, bit će usmjeren na aktualne teme vezane uz obrazovanje odraslih poput primjene modela mikrokvalifikacija u skladu s HKO-om, nacrt prijedloga novog zakona o obrazovanju odraslih te uspostavljanje sustava kvalitete u sustavu obrazovanja odraslih.

Istaknuti stručnjaci za obrazovanje odraslih na međunarodnoj  i nacionalnoj razini informirat će sudionike o prethodno navedenim temama, prenijeti im svoja iskustva i tako omogućiti da steknu nova andragoška znanja i vještine s ciljem daljnjeg unaprjeđenja planiranja, razvoja, provedbe i praćenja sustava obrazovanja odraslih.  

Detaljan program Simpozija može se pronaći na službenoj mrežnoj stranici Tjedna cjeloživotnog učenja www.cjelozivotno-ucenje.hr.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.