prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Izbor najbolje knjižare u Hrvatskoj

Ministarstvo kulture i medija ovih je dana prvi put raspisalo Javni poziv za dodjelu nagrada najboljim knjižarama i pozvalo njihove kupce da glasaju i izaberu pobjednika.

Knjižare više nisu samo mjesta na kojima kupujemo knjigu nego sve češće postaju središte susreta čitatelja i njihovih omiljenih autora. Koliko god bio težak položaj nakladnika i knjižara, svi oni nastoje ne ugasiti važno mjesto za distribuciju naslova.

Knjižare – riznice knjiga i mjesta mašte, u koje neki put uđemo na brzinu u potrazi za stručnom literaturom, a koji put se zadržimo satima pokušavajući odabrati onu najbolju knjigu – za odmor.

Na javni poziv Ministarstva kulture za najbolju knjižaru prijavilo se 40-ak knjižara, od kojih je čak 17 iz Zagreba, njih na stranicama Ministarstva ocjenjuju kupci.

U svakoj kategoriji, a kategorije su samostalne knjižare i knjižare u lancu i antikvarijati bit će dodijeljene po tri novčane nagrade. Interes je velik, u mjesec dana koliko je natječaj otvoren, glasalo je više od 4000 ljudi.

Natjecanje traje do kraja godine, a portal čitaj.hr mjesto je gdje i vi možete glasati za svoju omiljenu knjižaru.