prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Ministarstvo kulture i medija
Predstavljen nacrt novog Zakona o zaštiti i očuvanju kulturnih dobara

Predstavljen nacrt novog Zakona o zaštiti i očuvanju kulturnih dobara

Povodom otvorenog javnog savjetovanja o nacrtu novog Zakona o zaštiti i očuvanju kulturnih dobara Ministarstvo kulture i medija organiziralo je u prostorima Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu prezentaciju nacrta novog Zakona koji se donosi nakon više od dva desetljeća te osigurava sveobuhvatnu reformu načina zaštite i upravljanja kulturnom baštinom.

Darovane knjige Zbirci inozemne Croatice NSK

Darovane knjige Zbirci inozemne Croatice NSK

Zbirka inozemne Croatice Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu ove je godine postala bogatija za osamdeset knjiga koje joj je na poticaj načelnice Službe za knjigu i nakladništvo dr. sc. Mihaele Majcen Marinić darovalo Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

Ulazak u uži izbor Svjetske nagrade za pismenost

Ulazak u uži izbor Svjetske nagrade za pismenost

Za kampanju ‘Godina čitanja’, kao dijelu Nacionalne strategije poticanja čitanja, Ministarstvo kulture i medija je ušlo u uži izbor Svjetske nagrade za pismenost u kategoriji Nacionalni doprinos pismenosti.

Korisnike knjižnica u 2024. godini očekuju brojna iznenađenja

Izbor najbolje knjižare u Hrvatskoj

Ministarstvo kulture i medija ovih je dana prvi put raspisalo Javni poziv za dodjelu nagrada najboljim knjižarama i pozvalo njihove kupce da glasaju i izaberu pobjednika.