prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Izložba – e-Škole DOS – učenici – radionice

Izložba Predmet: Hrvatski koja se održava u galeriji Klovićevi dvori omogućava posjetiteljima jedinstven pregled građe iz predmeta Hrvatskog jezika, kako se razvijao kroz povijest, kakve je promjene prošao i još mnogo toga zanimljivog.

Međutim, osim impresivne izložbe koja je prikupila brojne posjetitelje, hrvatski jezik dobio je i svoju suvremenu priliku u e-Škole digitalnim obrazovnim sadržajima, popularnim DOS-ovima. Učionica budućnosti, koja se održava u sklopu izložbe, učenicima nudi radionice na kojima zajedno s našim iskusnim i stručnim predavačicama na interaktivan, zabavan i zanimljiv način upuznaju e-Škole DOS-ove i uče hrvatski jezik na nešto drukčiji način. Dosadašnji su mali i veliki posjetitelji radionica otišli kućama pozitivnih dojmova, što nas posebno veseli.

Što bi Shakespeare imao za reći o interaktivnim zadacima u kojima se danas nalazi? A malo i veliko slovo? Svakako vrijedi doći i provjeriti.

Ostalo je još nekoliko slobodnih radionica, 7. i 8. prosinca, u Učionici budućnosti i pozivamo nastavnike hrvatskoga jezika da prijave svoje učenike i omoguće im jedno novo iskustvo, novi način učenja i zanimljivo i kreativno obrađene teme.

Bliži se kraj polugodišta, vrijeme je veselog Adventa i promjena iz klasične u Učionicu budućnosti možda i ne zvuči tako loše, zar ne? Veselimo se vašim dolascima!