prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Izložba fotografija: Zagreb i Zagrepčani 2021.

Zagreb i Zagrepčani 2021. – izložba fotografija članova Fotokluba Zagreb održava se od 15. srpnja do 27. kolovoza 2021. u Galeriji Kupola zagrebačke Gradske knjižnice.

Na izložbi u Galeriji Kupola predstavljen je izbor fotografija s izložbe Zagreb i Zagrepčani 2021., održane od 1. do 25. lipnja 2021. u Galeriji Fotokluba Zagreb.

‘S obzirom da je 2020. bila godina u kojoj su Zagrepčani proživljavali teške trenutke, a grad pretrpio velika oštećenja, bilo je za očekivati da će na natječaj pristići veliki broj fotografija koje dokumentiraju stanje nakon potresa. Na sreću, to se nije dogodilo jer na pristiglim fotografijama prevladavaju klasični ulični prizori puni optimizma i vedrine, sentimenta, ljubavi i poetike.

Autori su svoj grad oslikali na najljepši mogući način fotografirajući baš sve, od prisnih trenutaka, prolaznika, starijih i mladih sugrađana, uličnih događanja, moderne arhitekture i spomeničke baštine do očaravajućih kutaka zagrebačke prirode.