prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Javni poziv kandidatima koji će sudjelovati u izradi i razvoju ispita i ispitnih materijala za državnu maturu u šk. god. 2020./2021.

U četvrtak, 19. rujna2019. godine, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja objavio je Javni poziv kandidatima koji će sudjelovati u izradi i razvoju ispita i ispitnih materijala za državnu maturu u školskoj godini 2020./2021.

Odabrani će kandidati sudjelovat u izradi i razvoju ispita i ispitnih materijala za Biologiju, Engleski jezik, Etiku, Filozofiju, Fiziku, Francuski jezik, Geografiju, Glazbenu umjetnost, Grčki jezik, Hrvatski jezik, lnformatiku, Kemiju, Latinski jezik, Likovnu umjetnost, Logiku, Matematiku, Njemački jezik, Politiku i gospodarstvo, Povijest, Psihologiju, Sociologiju, Španjolski jezik, Talijanski jezik, Vjeronauk, Mađarski materinski jezik, Srpski materinski jezik i Talijanski materinski jezik.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.