prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Jesenske virtualne radionice Euroguidance centra

Euroguidance centar poziva sve zainteresirane da tijekom jeseni sudjeluju na virtualnim druženjima na temu profesionalnog usmjeravanja namijenjenim stručnim suradnicima psiholozima i pedagozima u osnovnoj školi.

Najava za prve dvije radionice dostupna je na službenoj poveznici.

Prijave na radionice odvijat će se isključivo putem sustava EMA u okviru CARNET-ovog projekta e-Škole. Rok za prijavu je u četvrtak, 24. rujna 2020. godine, do 12 sati. Broj je sudionika ograničen, stoga je uputno prijaviti se čim prije. Potvrde o zaprimanju prijava uz detaljne informacije o sudjelovanju bit će poslane najkasnije petka, 25. rujna 2020. godine, na e-adrese registrirane u sustavu EMA (skole.hr).

Organizator je radionica Euroguidance centar Hrvatska – europska inicijativa koja djeluje u okviru Agencije za mobilnost i programe Europske unije s ciljem poticanja stručnog usavršavanja i međunarodne mobilnosti stručnjaka iz područja profesionalnog usmjeravanja u Hrvatskoj te promicanja mogućnosti u okviru programa Erasmus+. U organizaciji edukativnih događanja za stručne suradnike već dugi niz godina ostvarujemo odličnu suradnju s predavačima s Instituta društvenih znanosti „Ivo Pilar“, posebice u izvođenju Seminara o profesionalnom usmjeravanju za psihologe i pedagoge, izradi publikacija i suradnje na brojnim događanjima na temu profesionalnog usmjeravanja i karijernog savjetovanja.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za mobilnost i programe EU.