prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Kamp mladih informatičara Hrvatske

U suorganizaciji s Klubom informatičara otoka Krka i OŠ F. K. Frankopana iz Krka, domaćinom ovog Kampa, te pod pokroviteljstvom Hrvatske zajednice tehničke kulture, Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih i Grada Krka Hrvatski savez informatičara organizira 33. kamp mladih informatičara Hrvatske – KAMP 2024.

33. kamp mladih informatičara Hrvatske namijenjen je najboljim mladim informatičarima, darovitim učenicima osnovnih i srednjih škola i članovima udruga i klubova Hrvatskog saveza informatičara i održat će se od 26. lipnja do 6. srpnja 2024. godine.
Radionice na Kampu bit će podijeljene u dvije skupine: obavezne i izborne.
Osim radionica u obaveznom i izbornom dijelu, za sve će sudionike biti organizirana i zanimljiva predavanja naših uspješnih natjecatelja koji su trenutno širom svijeta zaposleni u velikim svjetskim IT tvrtkama i na prestižnim svjetskim sveučilištima.
Radionice i razne druge sadržaje vodit će stručni suradnici HSIN-a, uspješni mladi informatičari i osvajači olimpijskih informatičkih medalja, te članovi Kluba informatičara otoka Krka. Posebna će se pažnja posvetiti slobodnom vremenu u čijoj će organizaciji i provedbi sudjelovati pedagoški voditelji Kampa.
Popis učenika izabranih za besplatno sudjelovanje bit će objavljen na mrežnim stranicama HSIN-a u srijedu, 12. lipnja 2024. godine, a o svim detaljima svi prijavljeni učenici će biti obaviješteni putem emaila navedenom u prijavi.