prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Kviz povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti

Učenici Osnovne škole „August Cesarec“ iz Ivankova bili su finalisti kviza znanja o prevenciji ovisnosti.

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti Vukovarsko-srijemske županije provele je niz različitih aktivnosti. Jedna od njih je i „Motivacijski dan“ koji je održan u četvrtak, 7. prosinca 2023. u Županijskoj vijećnici u Vinkovcima na kojem je provedeno finale kviza znanja o prevenciji ovisnosti.

U finalu kviza sudjelovale su škole iz Ivankova, Jarmine, Nijemaca, Starih Mikanovaca, Tordinaca, Tovarnika, Vinkovaca i Vođinaca. Učenici škole podijelili su prvo mjesto s učenicima OŠ Stjepana Cvrkovića Stari Mikanovci. Svi su finalisti pokazali zavidno znanje o ovoj temi, a  nagrađeni su učenici kući ponijeli vrijedne nagrade.

Svim sudionicima Motivacijskoga dana osigurane su tombole/nagrade. Motivacijskom danu nazočili su Damir Martin, veslač, dvostruki svjetski i europski prvak te Andrea Ivančević, poznata hrvatska sprinterica i državna rekorderka koji su učenicima govorili o važnosti bavljenja sportom u cilju prevencije ovisnosti te odgovarali na brojna pitanja koja su im postavljali nazočni učenici u okviru Tribine na temu prevencije rizičnih ponašanja kroz promicanje zdravih životnih stilova.