prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Likovne radionice s temom robotike

Artionica od 1. listopada sprema još bogatiji, aktivniji i zabavniji program, najavljeno je iz Klovićevih dvora. U standardnom terminu, subotom od 11:00 do 12:30, djeca će ove jeseni moći sudjelovati na likovnim radionicama s temom robotike.

Ove radionice prate izložbu World of Robots/Svijet robota, koja u Klovićevim dvorima traje do 15. prosinca 2022.

Cilj nove Artionice jest stvoriti kvalitetne i motivirajuće radionice na koje će se djeca iznova vraćati, igrati se i stvarati prijatelje te uz pomoć kojih će dobiti nova znanja i iskustva. Uz izlazak i zabavu subotom ujutro, naš je imperativ potaknuti razvoj odabranih vještina kod djece: uz neformalno učenje i zabavu razvijat ćemo motoričke vještine, vještine promatranja, zapažanja, neovisnost u radu i samopouzdanje.

Također, dok se igraju, režu, mažu, slažu i gnječe, djeca znatiželjno uče o znanosti i robotici, istražuju i razvijaju osjećaj za umjetnost.

Popis radionica i informacije o prijavi