prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Ljetni kamp Goethe-Instituta Kroatien za djecu i mlade

Tijekom ljeta će se u tri termina odviti Ljetni kamp Goethe-Instituta Kroatien za djecu i mlade koncipiran u obliku radionica koje objedinjuju učenje njemačkog jezika i nastavnog predmeta priroda odnosno biologija. U skladu s time je i naziv ovogodišnjeg programa “Der Natur auf der Spur”. Polaznici će moći učvrstiti znanje stečeno tijekom školske godine, proširiti svoje znanje njemačkog jezika i pritom se zabaviti u skupini svojih vršnjaka.

Nastava je komunikativna i interaktivna, a unutar ljetnog kampa polaznici mogu aktivno doživjeti i primjenjivati jezik. Osim nastave jezika program će se ovisno o dobnoj skupini odvijati i izvan prostorija Goethe-Instituta. Voditelji tečajeva s polaznicima će kroz razne zabavne aktivnosti otkrivati prirodu oko sebe, izvoditi eksperimente, obavljati razne praktične zadatke, a zadnji dan programa rezerviran je za posjet muzeju i polaznici će tu odmah moći odmah primijeniti njemački jezik u konkretnim situacijama. Program je koncipiran tako da će se svakodnevno održavati po pet školskih sati u kojima će se polaznici kroz raznovrsne aktivnosti baviti temom prirode i okoliša. Poslijepodnevni sati rezervirani su za istraživanje njemačke kulture pa će se u tom razdoblju gledati filmove, igrati društvene igre te upoznati knjižnicu Goethe-Instituta Kroatien, a predviđene su i sportske aktivnosti na otvorenom.

 

DOBNE SKUPINE
Grupa 1: 7 – 10 godina
Grupa 2: 11 – 14 godina
Grupa 3: 15 – 18 godina

TERMINI
27.06. – 01.07.2022
04.07. – 08.07.2022
​​​​29.08. – 02.09.2022
Prijave i daljnje informacije dostupni su putem e-adrese:
kurse-zagreb@goethe.de
Vijest je prenesena s mrežnih stranica Goethe-instituta.