prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Maturantice i maturanti bez roditeljske skrbi u kreacijama hrvatskih dizajnera

U Zagrebu je održana modna revija “Moja maturalna večer” u organizaciji zaklade “Hrvatska za djecu”. Zvijezde su bile maturantice i maturanti iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Vodeći hrvatski dizajneri i modne kuće i ove su se godine spremno odazvali pozivu Zaklade “Hrvatska za djecu” te uljepšali maturalnu večer ali i život hrabrim mladim ljudima koji nažalost nisu imali odgovarajuću roditeljsku skrb. Uzbuđenost, ponos, hrabrost, zajedništvo i veselje sve su to emocije koje su se izmjenjivale među maturantima koji su prvi puta zakoračili na modnu pistu.

Maturanti i maturantice iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi prošetali su u modnim kreacijama najuglednijih hrvatskih dizajnera i modnih kuća te su im poklonjeni svi odjevni predmeti. Bila je to ujedno i proba njihove maturalne večeri.

Svrha ovog projekta je dati nadu i optimizam za novi segment života koji ih čeka.