prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Mjesec hrvatske knjige i izložba “Riba ribi grize rep”

“Riba ribi grize rep” naziv je izložbe kojom Učenička zadruga Ban Srednje škole Ban Josip Jelačić iz Zaprešića ulazi u Mjesec hrvatske knjige.

Učenica 2. razreda ekonomskog smjera Marina Tursan napravila je jato keramičkih ribica koje plivaju izlozima Gradske knjižnice Ante Kovačića u Zaprešiću upravo u Mjesecu hrvatske knjige. Marina je članica Keramičke sekcije i to joj je prva izložba, a Gradskoj knjižnici u Zaprešiću prva izložba u obliku uličnog izloga. I ovim se događanjem samo nastavlja dugogodišnja suradnja škole i knjižnice. Izložba je i prodajnog oblika pa se u rad osim Keramičke sekcije uključuje i Sekcija za računovodstvo, ali i humanitarnog karaktera sa Sekcijom za humanitarni rad. Na ovaj su način u Mjesecu hrvatske knjige, osim s knjigama, htjeli zaplivati i s Marininim raznobojnim ribicama!