prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Multimedijalne radionice za djecu i mlade u Zadru

Trećeprostor u Zadru pokreće BLOB – edukativni umjetnički program multimedijskih radionica za djecu i mlade na kojima se polaznici igraju i uče kroz dramske igre i vježbe i s pomoću digitalnih tehnologija (snimanje kratkih medijskih zapisa, kratkih filmova, animacija, zvučnih priča, zvukova iz prirode itd.).

𝐁𝐋𝐎𝐁 je zabavan, inovativni program za slobodno kreativno izražavanje djece i mladih temeljen na improvizacijskom radu kroz multimedijske forme kojima se potiče stvaralaštvo kroz kazalište, pokret, film i multimediju. Na radionicama, osim što se zabavljaju i uče, djeca i mladi razvijaju kritičko-analitički odnos prema digitalnim sadržajima koje svakodnevno konzumiraju.

𝐁𝐋𝐎𝐁 je usmjeren na poticanje kreativnosti i kritičkog mišljenja kroz rad u grupama, i uz stručno vodstvo umjetnika iz područja kazališta, filma i vizualnih umjetnosti te pedagoga i odgajatelja.

Radionice se održavaju subotom od 10 do 14 sati u OŠ Šime Budinića u Zadru.

Sve dodatne informacije o radionici i načinu prijave potražite ovdje.