prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Na Robodanu

Učenici Osnovne škole “August Cesarec” Ivankovo sudjelovali su u petak, 21. listopada 2022. godine, na Robodanu u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima.

Robodan Tehničke škole Ruđera Boškovića oduševio je učenike osmih razreda škole koji su organizirano u pratnji učitelja posjetili ovo događanje. Prikaz rada na 3D pisačima, mogućnosti koje pruža korištenje robotske ruke u industrijskoj robotici i korištenje robota u svakodnevnim zadacima, samo su dio onoga što su pripremili učenici i učitelji Tehničke škole.

Sam događaj je bio izvrsno organiziran, a svi sadržaji prezentirani su na zavidnoj razini. Učenici su, zajedno s drugim učenicima nekoliko gostujućih škola, nakon pozdravnoga govora i uvodnih riječi, bili raspoređeni po skupinama u nekoliko radionica na kojima su imali priliku upoznati različite sadržaje iz robotike. Učenici su bili izuzetno oduševljeni viđenim te je veliki broj njih izjavio da će upravo zbog ovoga događanja svoje školovanje, nakon osnovne škole, nastaviti upravo u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima. U događaju su uživali, po njihovim riječima bilo je to zabavno i zanimljivo iskustvo koje bi rado ponovili te su bili oduševljeni stvarima koje su naučili.