prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
događanje
Noć cirkusa 2023. u šest hrvatskih gradova

Noć cirkusa 2023. u šest hrvatskih gradova

Obilježavanje međunarodnog događanja ‘Noć cirkusa / La Nuit du Cirque’ održat će se od 17. do 19. studenog u šest hrvatskih gradova (Križevci, Pula, Rijeka, Samobor, Split, Zagreb) kroz organizaciju Nacionalne cirkuske platforme.

Obilježavanje Međunarodnog dana mladih

Obilježavanje Međunarodnog dana mladih

Središnji državni ured za demografiju i mlade i ove godine obilježava Međunarodni dan mladih (12. kolovoza). Gradovi partneri koji sudjeluju u obilježavanju su: Pula, Rijeka, Vukovar, Daruvar, Metković, Šibenik i Đakovo.

Na Robodanu

Na Robodanu

Učenici Osnovne škole “August Cesarec” Ivankovo sudjelovali su u petak, 21. listopada 2022. godine, na Robodanu u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima.

Proslava Dana Erasmusa #ERASMUSDAYS 2021

Proslava Dana Erasmusa #ERASMUSDAYS 2021

Proslava Dana Erasmusa #ERASMUSDAYS 2021 održat će se 14., 15. i 16. listopada diljem Europe i šire. Ovaj međunarodni trodnevni događaj održava se petu godinu zaredom kako bi se građane upoznalo s programom Erasmus+, njegovim vrijednostima i rezultatima.

Održano događanje „Pričajmo pokretom!“

Održano događanje „Pričajmo pokretom!“

Događanje Pričajmo pokretom! održano je 25. listopada 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u suorganizaciji Hrvatskoga knjižničarskog društva i Knjižnice. Ovim je događanjem nastavljeno provođenje aktivnosti Nacionalne kampanje za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom I ja želim čitati! u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige 2019. godine.