prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Na Špancirfestu pripremljen rekordni broj programa

U Varaždinu u petak počinje jubilarni, 25. Špancirfest. Trajat će 10 dana te posjetiteljima ponuditi više od 500 raznovrsnih programa u povijesnoj jezgri grada.

Najpopularniji ulični festival u Hrvatskoj, koji je osvojio srca tisuće posjetitelja, u svom slavljeničkom izdanju donosi više od 500 programa, od koncerata, performansa, predstava, glazbenih, kulinarskih i dječjih radionica do malih, neočekivanih iznenađenja na gradskim ulicama.

Ulični program Špancirfesta duša je festivala, a varaždinske ulice i trgove razigrat će šarenilo kostima, glazba s neobičnih i jedinstvenih instrumenata, bubnjari, štulaši i brojni drugi kreativci i umjetnici. Očekuju vas nastupi 15 umjetnika iz desetak zemalja svijeta – od Hrvatske do Brazila, a iz bogatog programa izdvajamo inovativni glazbeni spektakl, koji će prvi put biti izveden u Hrvatskoj, Orkestar sirena, francuske kompanije Mécanique Vivante.

Špancirfest s posebnom pažnjom povezuje kulturu i kreativu u Kreativnici, gdje će se predstaviti dizajneri i renomirani hrvatski brendovi sa svojim unikatnim proizvodima te Umjetničkoj ulici, gdje će se okupiti umjetnici iz Varaždina i regije.

Tu je i LOOP Glazbena Klinika u sklopu koje će biti održane besplatne glazbene radionice za djecu i početnike, a vikendima glazbeni program.

Špancirfest posebno brine za zabavu najmlađih šetača. Zabavni, edukativni i kreativni sadržaji u Parku kreative, ove godine u novom ruhu, pobudit će znatiželju kod malih istraživača, na već dobro poznatoj lokaciji Vindilanda kod Starog grada očekuje ih nepresušan izvor zabave, igre i sportskih aktivnosti, dok ih u lunaparku očekuju adrenalinska uzbuđenja.

Gotovo cijela povijesna jezgra Varaždina postat će mjesto gdje će se ujediniti umjetnost, zanati i kreativnost, stoga se pripremite za deset dana doživljaja, zabave i iskonske radosti.