prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Nagrade za poticanje humanističkih vrijednosti u kulturi i medijima

Otvoren je natječaj za Baščovjek nagrade za poticanje humanističkih vrijednosti u kulturi i medijima te se poziva autore, novinare, urednike, redatelje, scenariste, da predlože svoje ili radove kolega, televizijskih kuća, portala, tiskanih medija u radijskih nakladnika na natječaj raspisan u kategorijama za televiziju, tisak i portale, radio, te film, igranu seriju ili kazalište.

Svrha i doprinos Baščovjek nagrade je nagrađivati djelatnosti koje poniru u sve dijelove društva i utječu na društvenu svijest; time će kultura i mediji sve šire humanistički poticati bolje društvo.

Opći cilj je unaprijediti dobrobit društva. Cilj je da se sukladno postignutom znanstveno-tehnološkom napretku ostvare i najviše intelektualne i etičke vrijednosti čovjeka i čovječanstva! Time, ostvariti ljudskiji smisao i ljudskije funkcioniranje cjelokupnog života!

Više o specifičnostima nagrade, kriterijima vrednovanja i članovima Povjerenstva i Vijeća koji će izabrati dobitnike možete doznati na bascovjek.hr.

Prijave se primaju do 27.01.2023. godine, a nagradu čini plaketa i statua.

Više informacija potražite ovdje.