prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Nagradni natječaj “Pametno sa svojim novcem”

Koja je razlika između debitnih i kreditnih kartica? Čemu služi žiro, a čemu tekući račun? Kako sastaviti popis prihoda i rashoda osobnog proračuna?

Svi zainteresirani učenici odgovore na ova pitanja mogu saznati sudjelujući u edukativnom nagradnom natječaju “Pametno sa svojim novcem” koji organizira Udruga Štedopis. Natječaj je otvoren od 30. travnja do 14. svibnja 2019. godine. 

Kako bi mladi stekli osnovna znanja o osobnim financijama, kroz e-learning “Pametno sa svojim novcem” mladi će se susresti s 5 kategorija: Osobni proračun, Vaši prihodi, Vaši rashodi, Odnos s bankom te platne kartice. Online financijski program „Pametno sa svojim novcem“ pomaže mladima u upravljanju osobnim financijama i financijski odgovornom ponašanju, donosi temeljna znanja i praktične primjere financijskog planiranja, vođenja osobnog proračuna, korištenja bankovnih računa, platnih i kreditnih kartica. Na kraju edukacije se nalazi kviz, a najbrži i najtočniji odgovori tjedno će osvojiti nagrade. Svaki tjedan „najbrži i najtočniji prst“ osvaja 1000 kuna. Nagradni natječaj je dostupan ovdje.

 

Informacije su preuzete s mrežne stranice Udruge Štedopis