prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Nagradni natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola „Original je uvijek bolji“

Državni zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske i Koordinacija za provedbu prava intelektualnog vlasništva Republike Hrvatske u suradnji sa Svjetskom organizacijom za intelektualno vlasništvo organiziraju nagradni natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola na temu „Original je uvijek bolji“.

Natječaj je u tijeku i otvoren je do 18. ožujka 2019. godine, a dodjela nagrada pobjednicima bit će organizirana 26. travnja 2019. godine u sklopu obilježavanja Svjetskog dana intelektualnog vlasništva. 

Natječaj je namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj i njime se želi potaknuti učenike da kroz pisani / crtani / vizualni / glazbeni izričaj izraze svoje viđenje o tome kako kreativna djela i inovacije mogu život ljudi i društvo u cjelini učiniti kvalitetnijim i boljim te zašto je važno poštivati rad kreativaca i inovatora i njihova prava intelektualnog vlasništva. 

 

Natječaj se provodi u tri kategorije:

  1. Radovi učenika od 1. do 4. razreda osnovnih škola
  2. Radovi učenika od 5. do 8. razreda osnovnih škola
  3. Radovi učenika srednjih škola.

Radovi se mogu poslati do 18. ožujka 2019. na adresu:
Državni zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske
Ulica grada Vukovara 78
10 000 Zagreb.

Radovi se mogu poslati i na e-adresu akademija@dziv.hr.

Detaljne informacije o natječaju dostupne su na mrežnoj stranici Državnog zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske.