prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Najava Obrazovne konferencije Kreativnost i inovativnost u nastavi u Osijeku

Agencija za odgoj i obrazovanje u suorganizaciji s Visokim učilištem Effectus organizira Obrazovnu konferenciju „Kreativnost i inovativnost u nastavi“ koja će se održati u utorak, 26. veljače 2019. godine, s početkom u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Konferencija je namijenjena odgojno-obrazovnim radnicima osnovnih i srednjih škola s područja Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske županije.  

Konferencija će se biti organizirana u četiri radionice čiji su voditelji doc. dr. sc. Robert Kopal i Darija Korkut, mag. angl.

Moto je konferencije: “Kreativnost je vještina budućnosti – kreativnost nije urođena osobina, nego vještina koja se uči, potiče i razvija…”.

Obrazovna konferencija obuhvatit će 340 odgojno-obrazovnih radnika iz osnovnih i srednjih škola s područja pet slavonskih županija. Tema će konferencije biti kreativnost i inovativnost u nastavi. Prema Svjetskom gospodarskom forumu vodeće tri vještine 2020. godine bit će: rješavanje kompleksnih problema, kritičko mišljenje i kreativnost. Sudionici će identificirati mehanizme koji potiču vještine budućnosti, a koje je potrebno spremno i s lakoćom poticati kod učenika na svim odgojno-obrazovnim razinama. Učenje o metodama poticanja i razvijanja kreativnosti, divergentnog mišljenja i kreativne inteligencije sastavni je dio profesionalnog razvoja i cjeloživotnog učenja svih odgojno-obrazovnih radnika.

Mole se svi zainteresirani sudionici da se prijave na konferenciju u sustavu Ettaedu do četvrtka, 21. veljače 2019. godine, putem službene poveznice.