prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

„Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“

Uskoro počinje II. ciklus prakse za nastavnike u sklopu inicijative „Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“.

Advantage Austria – Austrijski ured za vanjsku trgovinu i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, uz pomoć projektnih partnera – Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, Švicarskoga veleposlanstva i Zaklade Znanje na djelu – organiziraju drugi ciklus prakse za nastavnike strukovnih škola.

U prvom je ciklusu prakse za nastavnike sudjelovalo 62 nastavnika i 28 poduzeća.

Glavni je cilj cjelokupne inicijative izgradnja bolje suradnje i kooperacije između poduzetništva i strukovnog obrazovanja.

Kroz praktičan rad i komunikaciju s mentorima, ali i upravom poduzeća i odjela ljudskih resursa koji će im biti na raspolaganju, dobit će uvid u stvarne kompetencije koje se traže od njihovih učenika kao budućih zaposlenika.

Sudjelovanjem u praksi nastavnici dobivaju autentičan uvid u svakodnevni rad poduzeća, stječu osobna iskustva u poslovnomu svijetu (koja će moći prenijeti svojim učenicima), dobivaju realnu sliku ekonomskoga konteksta i operativnih procesa u poduzeću.

Praksa traje od tri do pet dana, ovisi o složenosti posla i organizaciji poduzeća.

Na sljedećoj poveznici Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih poziva sve zainteresirane da iskažu svoj interes zaključno do ponedjeljka, 25. listopada 2021. godine, u kojem području bi željeli obaviti praksu: https://forms.gle/7HkBEoog2NaYYNfa8.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.