prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Natječaj za dodjelu Nagrade za promicanje prava djeteta u 2022. godini

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike raspisalo je Natječaj za dodjelu Nagrade za promicanje prava djeteta u 2022. godini.

Ministarstvo poziva sve fizičke i pravne osobe da predlože kandidate za Godišnje nagrade i Nagradu za životno djelo. Nagrada za životno djelo dodjeljuje se istaknutim pojedincima čiji rad predstavlja trajan doprinos promicanju prava djeteta. Godišnje nagrade se dodjeljuju pojedincima i/ili grupi pojedinaca, za najznačajnija ostvarenja na različitim područjima promicanja prava djeteta u protekloj godini.

Nagrade se dodjeljuju s ciljem poticanja svih dionika u društvu da se uključe ili nastave u svojim nastojanjima podizanja svijesti o važnosti rada s djecom te u promicanju i zaštiti prava djece kao i s namjerom da se zahvali pojedincima i grupama za izuzetan rad s djecom te na promicanju i ostvarivanju prava djece.

Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 24. listopada 2022. godine.

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama na poveznici.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za odgoj i obrazovanje.