prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Natječaj za program za cjeloživotno učenje za 2012. godinu

Europska komisija i Agencija za mobilnost i programe EU objavile su natječaj za Program za cjeloživotno učenje za Republiku Hrvatsku za 2012. godinu.

Na internetskim stranicama Agencije za mobilnost moguće je pronaći sljedeće dokumente:

Prijevodi navedenih dokumenata na hrvatski jezik bit će dostupni uskoro. na stranicama Agencije. U slučaju razlika između originalnih dokumenata na engleskom jeziku i hrvatskih prijevoda, prednost će imati engleske verzije dokumenata.

Na internetskim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU dostupni su još i Pozivi na natječaj za Program za cjeloživotno učenje po potprogramima:

Agencija za mobilnost i programe EU tijekom jeseni održavat će seminare o tome kako se prijaviti na natječaj. Seminari će se održati u sljedećim gradovima i terminima, ovisno o potprogramima:

  • Comenius (za vrtiće, osnovne i srednje škole): Zagreb – 14. listopada, Split – 11. studenoga 2011.
  • Leonardo da Vinci (za programe strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, usavršavanja u gospodarskom sektoru): Zagreb – 14. listopada,  Osijek – 28. listopada, Split – 11. studenoga, Rijeka – 25. studenoga 2011.
  • Grundtvig (za ustanove koje se bave obrazovanjem odraslih, u segmentu općeg obrazovanja): Zagreb – 14. listopada, Split – 11. studenoga 2011.
  • Erasmus (za visoka učilišta): Zagreb – 15. studenoga 2011.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Agencije za mobilnost i programe EU.