prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Natjecanje u čitanju naglas

Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice, Knjižnice grada Zagreba organizira Natjecanje u čitanju naglas za učenike od 3. do 8. razreda.

Natjecanje se održava u okviru 8. državnog natjecanja u čitanju naglas u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak.
Za sudjelovanje je potrebna pretprijava na e-adresu: djecja.knjiznica@kgz.hr od 3. do 13. listopada 2023. godine. Škole će dobiti povratnu informaciju i upute o sudjelovanju.
Natjecanje se održava u multimedijalnoj dvorani Odjela za djecu i mladež Gradske knjižnice u sljedećim terminima:
  • 23. listopada, 2023. (ponedjeljak) u 9.30 sati – natjecanje učenika osnovnih škola Grada Zagreba – mlađa kategorija: 3., 4. i 5. razreda
  • 24. listopada, 2023. (utorak) u 9.30 sati – natjecanje učenika osnovnih škola Grada Zagreba – starija kategorija: 6., 7. i 8. razreda
  • 25. listopada, 2023. (srijeda) u 10 sati – natjecanje učenika osnovnih škola Zagrebačke županije (mlađa i starija kategorija).
Pobjednici Grada Zagreba i Zagrebačke županije (u mlađoj i starijoj kategoriji) sudjelovat će na 8. državnom natjecanju u čitanju naglas 9. i 10. studenoga 2023. godine u Sisku.