prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Nove online radionice Euroguidance centra u studenome

Euroguidance centar poziva zainteresirane da u studenome sudjeluju na virtualnim druženjima na temu profesionalnog usmjeravanja namijenjenim stručnim suradnicima psiholozima i pedagozima u osnovnoj i srednjoj školi.

Glavni cilj profesionalnog usmjeravanja je odabir zanimanja koje će učenicima odgovarati po svojim obilježjima, u kojem će biti uspješni i koje će ih činiti zadovoljnima. Kako bi to ostvarili, trebamo im pomoći da bolje upoznaju poslove i zanimanja koja ih okružuju. Temeljna metoda koja se koristi za upoznavanje svijeta rada je analiza posla. U okviru ovog webinara polaznici će se upoznati s analizom posla namijenjenom upoznavanju učenika sa svijetom rada (sadržajem i uvjetima rada te potrebnim karakteristikama za uspješno obavljanje poslova). Kroz rad na jednostavnim primjerima polaznici će dobiti osnovne smjernice za analizu poslova s učenicima. Također, polaznicima će biti prezentirane kratke vježbe i radionice koje mogu provoditi s učenicima u svrhu upoznavanja svijeta rada u okviru profesionalnog usmjeravanja. I konačno, kroz grupnu raspravu polaznici će moći dobiti uvid u prakse drugih stručnih suradnika.

Napomena: Budući da su radionice interaktivne i zahtijevat će grupni rad i sudjelovanje u raspravi, polaznici trebaju imati funkcionalan mikrofon, a po mogućnosti i kameru.

Sve ostale informacije i način prijave dostupni su na službenoj poveznici.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za mobilnost i programe EU.