prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Novi CARNET-ov webinar: Mrežni operativni centar (NOC) ispod haube

Nakon dužeg vremena CARNET održava novi webinar, ovaj puta namijenjen stručnjacima za tehničku podršku i administratorima, ali i svim CARNET-ovim korisnicima koji tehničke poteškoće žele pokušati riješiti samostalno.

Na webinaru naziva Mrežni operativni centar (NOC) ispod haube bit će prezentirani svrha i način rada CARNET-ovog mrežnog operativnog centra (NOC), odnosno što je i kako radi CARNET NOC.

U virtualnom okruženju u 45 minuta CARNET-ov mrežni specijalist Eldis Mujarić govorit će i o najčešćim poteškoćama s kojima se korisnici susreću i što sami mogu napraviti prije nego kontaktiraju CARNET za pomoć.

Webinar će se održati u ponedjeljak, 16. listopada 2023., od 10 do 10:45.

Webinar je namijenjen stručnjacima za tehničku podršku, administratorima imenika i resursa, CARNET koordinatorima, svim korisnicima CARNET mreže koji koriste i/ili prijavljuju poteškoće vezano za povezanost članica na CARNET mrežu, ali prisustvovati mogu i drugi zainteresirani.

Prijave su otvorene u sustavu EMA.

Pridružite nam se i učimo i dalje zajedno!